Over mij

PuurGenieten is opgestart in september 2012. Het is begonnen met het idee een interessante, persoonlijke en   vooral knusse weblog te worden, omdat je van je leven puur moet genieten. PuurGenieten is mijn uitlaatklep waar ik mij bezig houd met diverse onderwerpen, variërend van beauty tot fashion, maar vooral toch leefstijl. Ik ben gek op DIY’s en shoppen, dus ook dat zal goed vertegenwoordigd worden op deze blog!

Wie is het gezicht achter PuurGenieten?
Mijn naam is Anne, mijn achternaam houd ik lekker voor mezelf ;). Ik ben 21 lentes jong en ben verliefd op het geschreven en gesproken woord. De Nederlandse taal is op zich niet eens zo mooi, maar de verhalen die je met diezelfde taal kan opschrijven en aan andere personen kan doorgeven vind ik een fantastisch iets. Ik ben net afgestudeerd als leerkracht, dus in het dagelijks leven doe ik niet aan professioneel bloggen. Wel is dit iets waar ik passie voor voel en ook zeker wil uitdragen. Steeds weer proberen mijn weblog aan te passen naar een beter en mooier ontwerp. Gebruiksvriendelijk en het liefst ook nog eens persoonsgerelateerd. En natuurlijk jullie op de hoogte houden van alles waar je Puur van kan Genieten.

Ik ben geen zweefteef, absoluut niet. Ik houd van shoppen, uitgaan, koken (oké, dat lieg ik. Ik haat koken, maar dat komt omdat ik niet lekker kan koken… hmpfff!) volleybal, bloggen, vloggen, lesgeven en nog veel meer! Fotografie, postcrossing, DIY’s vind ik heerlijk en leuk! En het opzoeken van bijzondere winkeltjes met niet bekende brand is ook een van de dingen die ik super vind.

Verder heb ik een vriend van 23 jaar, we wonen niet samen – dit is slechts een geldkwestie en de niet dicht te plakken gat in mijn hand. Misschien moet ik toch maar eens in een geldtherapie ofzo. Maar aan de andere kant, dan mis ik alle fun in de stad, haha.

Ook heb ik een vaste vriendengroep met daarin mijn beste maatjes. Het zijn de leukste mensen op de hele wereld en ik zou ze voor geen goud willen missen.

Wil je nou nog meer weten over mij? Stel dan een vraag in de comments en ik neem je vraag mee in een Stel je vraag?!-artikel.

Liefs, Anne

Advertenties

2 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s